h

Nieuws van de afdeling

30 oktober 2017

Algemene Beschouwingen : Zekerheid in onzekere tijden

Foto: SP

Het is om meerdere redenen een spannende en daarmee ook zorgelijke tijd. In de wereld zien we oplopende spanning tussen en binnen landen, er is net een nieuw kabinet gestart en Uden staat aan de vooravond van gemeenteraadsverkiezingen.

Lees verder
6 oktober 2017

vermeende koopkrachtstijging van 3% in 2018 als gevolg van gemeentelijke begroting

Foto: SP

3% koopkrachtstijging belooft onze VVD wethouder de Udense burgers. We zijn het laatste jaar voor de verkiezingen wel een sinterklaas begroting vol kadootjes voor de Udenaren gewend maar even vlug rekenend betekend dat .... heeeeel veel geld. En in de begroting is dit geld niet terug te vinden. Is dit verkiezingsretoriek of hebben we verkeerd gekeken. Reden voor de SP om hier vragen over te stellen.

Lees verder
2 oktober 2017

Uden wil één platform voor promotie gemeente

Foto: SP

Dat was de titel van een artikel in het brabants dagblad afgelopen week. De wethouder is voornemens om het contract met een reclamebedrijf te verlengen ondanks dat dit bedrijf heeft gefaald in zijn doelstelling : Het vergroten van de bezoekersaantallen in het Udense winkelcentrum.

Lees verder
17 september 2017

UITNODIGING LEDEN: VERVOLG DISCUSSIE GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN 2018 (WELKE RICHTING, WELKE THEMA’S)

Foto: SP

Op Woensdag 28 juni hebben we samen met een aantal leden gediscussieerd over de inhoud van het verkiezings programma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.
De belangrijkste punten waren (vrij voorspelbaar) betaalbare woningen, armoedebestrijding en Zorg & jeugdzorg.

Lees verder
9 september 2017

wachttijden in de jeugdzorg

Foto: SP / Pixabay.com

Navraag bij ouders, basisteam jeugd en enkele zorgorganisaties heeft ons geleerd dat er inmiddels forse wachttijden zijn die elkaar ook nog negatief beïnvloeden.

Lees verder
16 juni 2017

UITNODIGING LEDEN: DISCUSSIE GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN 2018 (WELKE RICHTING, WELKE THEMA’S)

Foto: SP

Op woensdag 28 juni hebben we van 20:00 tot 22:00 uur een discussieavond over de thema’s waarmee de SP de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 wil winnen. Leden zijn van harte uitgenodigd en mogen natuurlijk een introducee meenemen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier