h

Nieuws van de afdeling

14 februari 2018

21 MAART: STEM TEGEN SLEEPWET

Foto: sleepwet.nl / sleepwet.nl

Op woensdag 21 maart zijn er niet alleen gemeenteraads­verkiezingen in
Uden, maar 21 maart kan er ook gestemd worden (in het laatste referendum) over de sleepwet, ofwel de nieuwe Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten.

Lees verder
30 januari 2018

SP stelt vragen bij verkoop huizen Area

Foto: SP

De wachtlijsten voor betaalbare huurwoningen worden alsmaar langer. Area ziet dit anders en tegen de gemaakte afspraken in, verkoopt Area weer drie woningen, 1 in Volkel, twee in Uden. Dit lijkt niet veel, maar wanneer mensen dringend op zoek zijn naar een huurwoning, is dit behoorlijk zuur. Vooral jongeren en starters vissen vaak achter het net.

Lees verder
22 januari 2018

SP schudt B&W wakker

Foto: SP
Uden telt zo’n 40 Q-koortspatiënten, waarvan de meesten het chronische-vermoeidheidssyndroom (QVS) hebben. Deze mensen kregen tot voor kort eens per maand bewegingstherapie, speciaal toegespitst op deze doelgroep. Ook waren er kringgesprekken georganiseerd in Muzerijk. Dit alles werd bekostigd vanuit Q-support.
Lees verder
11 januari 2018

Afscheid van onze voorzitter

Foto: SP

SP voorzitter José Louwers nam tijdens de ledenvergadering van de Udense SP afdeling op 10 januari afscheid als voorzitter. Uiteraard blijft ze een betrokken en actief lid. Omdat ze dit jaar 70 wordt, vond ze het een mooi moment om met de bestuurlijke taak te stoppen.

Lees verder
10 januari 2018

Reconstructie Land van Ravensteinstraat – Kornetstraat - Hobostraat

Foto: SP

Het comité: ‘Reconstructie, niet zonder ons’ heeft vandaag een flinke stap gezet. De bewoners van de Land van Ravensteinstraat , Kornetstraat en Hobostraat voelden zich genegeerd bij de voorgenomen reconstructie. Zo’n 160 handtekeningen (ca 40% van de bewoners)  bewijzen dat het de aanwonenden menens is.

Lees verder
2 januari 2018

Verkiezingsprogramma online

Het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 staat online. Je kunt het programma als PDF lezen, of door de verschillende hoofdstukken bladeren. Voor visueel beperkten is het programma in audio beschikbaar.

Lees verder

Pagina's

U bent hier