h

Nieuws uit 2011

23 december 2011

Centrum West / Sloop Kerkstraat

Eindelijk stond de langverwachte afhandeling van het Centrum-West project op de agenda. Het college heeft een overeenkomst bereikt met de private partijen over hoe het verlies onderling wordt verdeeld. Dit verlies is berekend op 7,9 miljoen, hiervan is 3,95 miljoen voor rekening van de gemeente Uden. Ook draagt Uden het risico dat alle aangekochte grond minder waard is dan de geschatte 8 miljoen. In dat geval zal het verlies nog oplopen.

Lees verder
22 december 2011

bezoek veehouderij

vdijk01Op uitnodiging van CDA raadslid Franco van Lankvelt hebben we als fractie de varkenshouderij van de familie Peters-van Dijk bezocht. Niet een plek waar we dagelijks te vinden zijn. Voor ons als fractie was dit een leerzame ervaring. Het bedrijf dat we bezochten is primair een fokkerij die fokgelten levert aan vermeerderaars. Deze vermeerderaars leveren vleesvarkens aan de veehouders die de varkens afmesten voor de slacht.

Lees verder
22 november 2011

Manifestatie II - Armoede werkt niet

Na de succesvolle manifestatie van afgelopen jaar wordt er op 10 december 2011 weer een manifestatie georganiseerd in de Brabanthallen. Een manifestatie om te protesteren tegen de bezuinigingen op de sociale werkvoorziening, jonggehandicapten, bijstandsuitkeringen, passend onderwijs, de zorg etc, etc.

Lees verder
5 november 2011

Geslaagde Actie Ketting van Solidariteit

Laatste hantekeningVandaag stonden diverse SP-ers in het centrum om handtekeningen te verzamelen voor de Ketting van Solidariteit. Na een paar uurtjes waren alle handschoenen voorzien van een handtekening. Ook leverde de actie leuke reacties op van het passerende publiek.

Lees verder
5 november 2011

KETTING VAN SOLIDARITEIT

Centrum Ketting SolidariteitVandaag staat de SP in het Centrum om de ketting van solidariteit weer langer te maken. Met deze landelijke actie willen we de mensen van de sociale werkplaats steunen en een boodschap afgeven aan dit kabinet dat deze bezuinigingen ongewenst zijn.

Lees verder

Pagina's

U bent hier