h

Nieuws uit 2005

29 december 2005

Nieuwjaarspamflet 2006

Daar is ie dan: een extra editie van de SP-Nieuwsbrief! Vóór alles wenst de SP, afdeling Uden, u een bijzonder gelukkig, gezond en een succesvol 2006. In deze laatste week van 2005 heeft de SP zich ook sterk gemaakt om u in ruime mate van informatie te voorzien.

Lees verder
15 december 2005

Algemene Ledenvergadering SP Uden groot succes

Tijdens de laatste, massaal bezochte Algemene Ledenvergadering op 14 december jongstleden van de SP, afdeling Uden, is de definitieve verkiezingslijst unaniem vastgesteld. Vooruitlopend op de nieuwe verkiezingskrant kunnen we alvast een tipje van de sluier oplichten.

Lees verder
11 december 2005

Objectiviteit ver te zoeken - SP, afdeling Uden, verbolgen over “informatiepagina” Udens Weekblad

Sinds jaar en dag stoort de SP Uden zich in toenemende mate aan de berichtgeving op de infopagina van de gemeente Uden in het Udens Weekblad. Waarom? Deze pagina blijkt steeds meer “gekleurd” te zijn ten voordele van het CDA, Jong Uden, Leefbaar Uden. De informatiepagina is feitelijk bedoeld voor algemene nieuwsberichten welke het “Udense” aangaan. Nu de gemeenteraadsverkiezingen naderen, grijpt men betreffend “nieuws” ook aan om partijpolitieke propaganda uit te dragen. De coalitiepartijen geven zich aan de lopende band schouderklopjes van hoe goed hun beleid wel niet is.

Lees verder
26 november 2005

SP Uden geschokt - Wethouder Rens van Loon overleden

Met diepe droevenis heeft de SP, afdeling Uden, kennis genomen van het plotselinge overlijden van CDA-wethouder Rens van Loon. Wethouder Van Loon is tijdens een bezoek aan 's-Hertogenbosch overleden ten gevolge van een plotselinge hartstilstand.

Lees verder
24 november 2005

Uitnodiging aan alle leden van de S.P. Uden-Volkel-Odiliapeel

Op DINSDAG 7 maart 2006 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. De S.P. afdeling Uden verwacht verkiezingswinst, maar dat komt ons niet aanwaaien.Het lijkt alsof de S.P. er veel meer voor moet doen dan andere partijen. We hebben dan ook de inzet van jullie, onze leden, hard nodig. Om te beginnen bij het instemmen van de kandidaat raadsleden en de volgorde van de lijst.

Lees verder

Pagina's

U bent hier