h

Nieuws uit 2015

19 december 2015

Motie HOV aangenomen

In de laatste raadsvergadering van het jaar, op 17 december 2015 is de motie van Ton Segers over Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV) aangenomen. De motie is een oproep aan het college van B&W om samen met de provincie een alternatieve route voor HOV te onderzoeken en voor- en nadelen aan de gemeenteraad te presenteren. Een alternatieve route waarbij de HOV bussen op de snelweg blijven en niet door het centrum van Uden rijden.

Lees verder
1 december 2015

Deniz Bozkurt verlaat SP-fractie

Deniz Bozkurt heeft de SP-fractie laten weten dat hij de fractie verlaat, maar wel zijn raadszetel behoudt. Dat is in tegenspraak met afspraken die met alle SP-kandidaten gemaakt worden en waar ook Deniz Bozkurt voor getekend heeft. Onze raadsleden worden gekozen voor de SP en niet voor zichzelf!

Lees verder
28 november 2015

Atoomvrijstaat geeft protest tegen F16 op rotonde niet op

De Atoomvrijstaat is een fel tegenstander van het plaatsen van een F16 op de nieuwe rotonde bij Odiliapeel onder het mom van kunst. Ondanks dat de gemeenteraad van Uden heeft besloten om budget beschikbaar te stellen voor het plaatsen van deze F16 (35.000 euro terwijl er ook 150.000 euro wordt bezuinigd op kunst en cultuur!) geeft de Atoomvrijstaat zijn protest niet op.

Lees verder
5 oktober 2015

TTIP

10 oktober is er een groot landelijke protest tegen TTIP. TTIP is het vrijhandelsverdrag tussen de EU en de VS. Het protest is in Amsterdam om 13:00 uur op het Jonas Daniel Meijer Plein.

Lees verder
25 september 2015

Lokale scholing

Maandag 28 september starten we weer een lokale scholing.

Lees verder
25 september 2015

Vrije inloop publiekshal

De vrije inloop op het gemeentehuis is terug. Inwoners worden dus niet meer alleen geholpen als ze een afspraak hebben gemaakt maar kunnen weer gewoon naar binnen lopen voor een paspoort, VOG of wat al dan niet meer.

Lees verder

Pagina's

U bent hier