h

Afscheid van onze voorzitter

11 januari 2018

Afscheid van onze voorzitter

Foto: SP

SP voorzitter José Louwers nam tijdens de ledenvergadering van de Udense SP afdeling op 10 januari afscheid als voorzitter. Uiteraard blijft ze een betrokken en actief lid. Omdat ze dit jaar 70 wordt, vond ze het een mooi moment om met de bestuurlijke taak te stoppen.

De leden hebben Ton Segers gekozen als nieuwe voorzitter van de afdeling. Ton is sinds 2012 organisatiesecretaris van de afdeling en vertegenwoordigt de SP sinds 2014 in de Udense gemeenteraad. Joop Donkers wordt de nieuwe organisatiesecretaris.

Foto: SP

José was al vroeg lid van de partij, zat twee keer in de gemeenteraad van Uden en was 22 jaar voorzitter van de afdeling. Mede dankzij haar inzet is de Udense afdeling uitgegroeid naar bijna 300 leden.

Als dank voor de jaren trouwe dienst kreeg José uit handen van Spencer Zeegers de Zilveren Tomaat uitgereikt. Dit is de een na hoogste onderscheiding die de Socialistische Partij kent.

Foto: SP

Foto: SP

Naast voorzitter van de Udense SP afdeling zit José ook in het bestuur van Stichting Lokale Agenda 21, ook daarmee stopt ze deze maand, zodat ze ook echt met pensioen kan gaan.

U bent hier