h

Nationaal Zorgfonds :: infoavond 23 november met Lilian Marijnissen

17 november 2016

Nationaal Zorgfonds :: infoavond 23 november met Lilian Marijnissen

Foto: SP

Woensdag 23 november wordt er in Uden een informatieavond georganiseerd voor het Nationaal Zorgfonds. Deze avond is in Wijkcentrum Balans en start om 20:00 uur (zaal open om 19:30 uur)

Het Nationaal Zorgfnds is een initiatief om tot een ander zorgstelsel te komen. Een alternatief zorgstelsel zonder eigen risico en met een uitgebreide basisverzekering.

Tijdens deze avond zal Lilian Marijnissen van de SP uitleg geven over het Nationaal Zorgfonds. Hoe ziet het zorgfonds er inhoudelijk uit en hoe kan dit initiatief werkelijkheid worden.

"Na de invoering van het huidige zorgstelsel is de zorg alleen maar duurder geworden. De premies en het eigen risico gaan omhoog, mensen betalen steeds meer. Aan de andere kant gaat er steeds meer zorg uit het basispakket. Dus mensen betalen meer voor minder zorg. Dit moet en kan anders, hoe leggen we graag uit tijdens de informatieavond" aldus Spencer Zeegers.

Het Nationaal Zorgfonds wordt gesteund door SP, 50plus, FNV, Omroep Max, Partij voor de Dieren, KBO Brabant en diverse andere organisatie. Daarnaast hebben meer dan 200.000 Nederlanders hun handtekening gezet en hiermee hun steun voor het Nationaal Zorgfonds uitgesproken.

Meer informatie over het Nationaal Zorgfonds staat op de website: nationaalzorgfonds.nl

U bent hier