h

2012

1 januari 2012

2012

Wij wensen iedereen een goed en gelukkig 2012...

Maar we zijn realist genoeg om te begrijpen dat dit goede jaar er voor veel mensen niet in zal zitten. Wat voor jaar gaat het worden als je PGB voorziening wordt stopgezet? Wat voor jaar gaat het worden als de bijstand wordt stopgezet, en je moet gaan leven van het inkomen van je kinderen. Wat voor jaar gaat het worden als je je ouders moet onderhouden en je niet genoeg verdiend om een huis te kopen, onderaan de wachtlijst staat bij Area en geen enkele mogelijkheid hebt om te sparen voor je toekomst? Wat gaat 2012 brengen voor de kinderen die speciaal onderwijs nodig hebben maar noodgedwongen thuis zitten? Wat voor jaar gaat het worden voor de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die vanaf nu geen ondersteuning meer krijgen vanuit de WSW? Wat voor jaar gaat het worden voor al die mensen die hun baan gaan verliezen door kortzichtige bezuinigingen van dit kabinet? Wat voor jaar gaat het worden voor mensen die voorzieningen kwijtraken en hierdoor als enige optie een verpleeghuis hebben? Wat voor jaar gaat het worden voor hen die afhankelijk zijn van begeleid wonen?

En wat voor jaar gaat het worden voor de mensen die dit ook onrechtvaardig, onmenselijk en onsolidair vinden? Wordt dit het jaar om te zeggen dat het genoeg is, dat het niet meer is te accepteren? Wordt dit het jaar dat het verstand in opstand gaat komen tegen de onderbuik?

Bent u ook tegen de maatregelen die deze regering als oplossing ziet? Denkt u ook dit kabinet meer kapot bezuinigt dan goed is voor Nederland? Denkt u ook, het kan anders, het moet anders! Kom in verzet, laat u horen, sluit u aan bij protesten!

Word lid van de SP! Samen, met uw stem, uw steun en uw inzet, staan we sterk. Het kan anders, het moet anders!

REAGEER

U bent hier