h

Algemene Ledenvergadering SP Uden groot succes

15 december 2005

Algemene Ledenvergadering SP Uden groot succes

Tijdens de laatste, massaal bezochte Algemene Ledenvergadering op 14 december jongstleden van de SP, afdeling Uden, is de definitieve verkiezingslijst unaniem vastgesteld. Vooruitlopend op de nieuwe verkiezingskrant kunnen we alvast een tipje van de sluier oplichten.

U ziet Spencer Zeegers bovenaan de lijst staan. Derhalve wordt hij ook de nieuwe fractievoorzitter van de SP, afd. Uden. Na acht jaar fractievoorzitterschap verklaart Ton Emonds dat hij nu toe is aan nieuwe uitdagingen binnen de SP en ziet daarbij in een bestuursfunctie meer mogelijkheden om de koppeling tussen fractie en bestuur nader uit te bouwen.

Na een korte uitleg hieromtrent kreeg Ton een overweldigend applaus voor zijn jarenlange zeer verdienstelijk inzet als fractievoorzitter en dat gold ook voor Spencer Zeegers wiens fractievoorzitterschap we met groot vertrouwen tegemoet zien.

Hieronder de 'Top Tien'.
LIJST 7 maart 2006 SP Uden:

  1. Spencer Zeegers
  2. Wim Somers
  3. Jan Verbruggen
  4. Marianne van Bergen
  5. Annie van Genugten
  6. José Louwers
  7. Bart Meijer
  8. Wim Schellekens
  9. Jan Gabriëls
  10. Tineke v.d. Brandt

De betreffende lijst is natuurlijk veel langer. De mensen daarop worden op korte termijn in de verkiezingskrant bekendgemaakt. Het zijn er maar liefst 20 méér. Dat is nou de kracht van de SP!

We gaan dan ook de gemeenteraadsverkiezingen met groot vertrouwen tegemoet, want de SP heeft onbetwistbaar het beste voor met de Udense bevolking met zeer sympathieke, en houtsnijdende ideeën welke zeker ten uitvoer zullen worden gebracht. Wij houden u op de hoogte!

U bent hier