h

SP neemt initiatief voor politiek-cultureel café

10 februari 2004

SP neemt initiatief voor politiek-cultureel café

De SP heeft het initiatief genomen voor een politiek-cultureel café in Uden. Samen met enkele mensen uit de cultuurwereld werd het idee voorbereid. Op zondagmiddag 7 maart is de zogenaamde 'nul-aflevering' in het net verbouwde theater van Naat Piek. De titel 'Bomen in het bos' heeft daar ook alles mee te maken. Dicht bij de mooie Udense bossen kan een mooie 'boom opgezet worden' over actuele politieke thema's. Ook is er tijdens het café aandacht voor cultuur. Muziek, cabaret en een gesproken column maken dat het publiek kan genieten van een afwisselend programma.

Ook Agnes Kant brengt een bezoek aan 'Bomen in het bos'Voor de eerste aflevering komen Inge Fleischeuer (directeur Thuiszorg Noordoost Brabant) Jopie Verhoeven patiëntenbelangenbehartiger en ervaringsdeskundige) en Agnes kant (SP-kamerlid) praten over de eigen bijdragen in de AWBZ en de (on)toegankelijkheid van de zorg.

PuuR, een lokale muziekgroep doet van zich horen en Leo Steenbakkers zal met een verrassende column de aftrap geven voor de discussie. Het cabaretduo Heesters & de Laat zal de ontwikkelingen in de zorg op eigen wijze op de korrel nemen. Hans de Jager neemt de presentatie voor zijn rekening en zal ervoor zorgen dat ook het publiek mee kan doen!

Het eerste politiek-culturele café vindt plaats tijdens de open middag van Naat Piek, waar eerder in de middag optredens zijn van o.a. Maarten van de Elzen, de Big Band van het CKVU en het Vocaal Ensemble. Bomen in het bos start om 16.00 en duurt tot 17.30. De toegang is gratis en natuurlijk zijn alle SP-leden méér dan welkom!

U bent hier