h

Brede steun actie nominale verhoging ziekenfondspremie

18 januari 2003

Brede steun actie nominale verhoging ziekenfondspremie

Informatie verstrekken, is voor de SP altijd al een belangrijk onderdeel geweest in het contact met het publiek. Ook deze week stonden de SP-ers dan ook in het Udens winkelcentrum om de mensen op de hoogte te brengen van hun doelstellingen. En -net als vorige week- bestond er de mogelijkheid om een handtekeningenkaart tegen de verhoging van de nominale ziekenfondsaanpassing te tekenen.

Dat de Udenaren het absoluut niet eens zijn met deze verhoging, blijkt wel uit het het aantal positieve reacties op de actie. Van de aangesproken mensen, tekenden 3 van de 5 personen spontaan de kaart. En om 12.00 uur -de kraam was vanaf 11.00 uur bemand, lagen er al meer dan 40 kaarten op de stapel; een duidelijk teken dat deze verhoging in het verkeerde keelgat van menig Udenaar is geschoten.

Om 12.00 uur reeds meer dan 40 getekenden kaarten op de stapel!
Dit laatste in tegenstelling tot de tomatensoep die door de SP-ers werd aangeboden. Voor de kinderen was er uiteraard de Udense SP-clown, een geste die ook bij het volwassen publiek op waardering mocht rekenen.

SP Clown ook gewaardeerd door het volwassen publiek!
Voorlopig gaat de handtekeningenactie nog door. Inmiddels hebben veel Udenaren deze in de brievenbus ontvangen.

Handtekeningenkaart tegen de nominale verhoging ziekenfondspremi
Bezoekers van internet, kunnen de actie ook onderteunen door de kaart digitaal te ondertekenen op de landelijke site van de SP.

De SP-ers overleggen over de actie!
Kortom: De SP is er ook voor U!

U bent hier