h

Ledenvergadering ivm Conceptprogramma Europeese verkiezingen

2 december 2018

Ledenvergadering ivm Conceptprogramma Europeese verkiezingen

Foto: SP

Op 23 mei 2019 mogen we in Nederland stemmen voor onze vertegenwoordigers in het nieuwe Europees Parlement. Lang niet iedereen doet dat. Het vertrouwen in de EU neemt af. Veel mensen blijven daarom thuis en berusten erin dat Brussel tegenwoordig over zowat alles de baas speelt in Nederland. Maar dan blijft alles zoals het is. Die stemmen gaan verloren en niemand zal ze horen. Thuisblijven helpt dus niet. Je stem kan namelijk ook een breekijzer worden.

Een klein stukje uit de inleiding van het programma. dit is te lezen op www.SPnet.nl

 

Maandag 17 december is er een ledenvergadering om dit programma te bespreken.

waar: Fractiekamer van de SP in het gemeentehuis van Uden

wanneer : 20:00 tot 21:30

 

 

 

U bent hier