h

Lilian Marijnissen in debat op 22 februari in de Kruisherenkapel

19 februari 2017

Lilian Marijnissen in debat op 22 februari in de Kruisherenkapel

Foto: SP

Aanstaande woensdag 22 februari is er in de Kruisherenkapel een verkiezingsdebat waar Lilian Marijnissen namens de SP aan meedoet. Lilian staat derde op de SP-kieslijst en zal in ieder geval ingaan op de zorgplannen van de SP, waaronder het Nationaal Zorgfonds. Het debat begint om 19:30 en iedereen is welkom!

Behalve Lilian doen ook René Peters (CDA - Oss), Rob Jetten (D66 - Nijmegen), Albert van den Bosch (VVD- Zaltbommel), Martijn de Kort (PvdA - Den Bosch en Tom van den Nieuwenhuizen (Groen Links - Eindhoven) mee.

Het debat is een initiatief van de gemeente Uden en het Brabants Dagblad.

Meer informatie is te vinden via deze link.

U bent hier