h

Spencer Zeegers ontvangt Gouden Tomaat

14 januari 2017

Spencer Zeegers ontvangt Gouden Tomaat

Foto: SP

Tijdens het SP congres in Tilburg heeft Spencer Zeegers de Gouden Tomaat ontvangen uit handen van Emile Roemer.

De Gouden Tomaat is de hoogste onderscheiding binnen onze partij en hiermee eren we onze leden die iets bijzonders hebben gepresteerd.

Dat Spencer deze onderscheiding verdiend staat buiten kijf. De vraag is alleen of 1 Gouden Tomaat wel voldoende is voor de tameloze inzet van Spencer sinds 1972.

Spencer heeft de onderscheiding ontvangen voor al het werk dat hij de laatste 45 jaar voor de SP heeft gedaan. Van afdelingen ondersteunen, cursussen geven, regiobestuurder tot landelijk bestuurslid.

Maar in Uden kennen we Spencer natuurlijk vooral als raadslid. In 1986 is hij gekozen in de gemeenteraad en sindsdien zet hij zich in voor Udenaren. Van 1998 tot 2002 is hij naast raadslid ook wethouder geweest.

Voor Spencer is het vanzelfsprekkend dat hij zich inzet voor mensen die hulp nodig hebben. Hij kan niet tegen onrecht of misstanden.

Names de rest van onze afdeling feliciteren wij Spencer met deze onderscheiding. Wij kunnen ons niemand voorstellen die deze onderscheiding meer verdiend dan Spencer.

U bent hier