h

ROOD informatieavond in de pul

15 januari 2013

ROOD informatieavond in de pul

Woensdag 23 januari van 20:00 tot 22:00 organiseert de SP een informatieavond over ROOD (jong in de SP). ROOD is de meest actieve jongerenafdeling van Nederland en de juiste partij om je bij aan te sluiten als je het niet eens bent met de kabinetsplannen en wilt strijden voor een beter Nederland voor jong (en oud).

Op deze informatieavond willen we de vraag beantwoorden of er ruimte is voor ROOD in Uden. Wij denken dat er genoeg ruimte is voor ROOD maar vinden de jongeren dit zelf ook? Om deze vraag te kunnen beantwoorden moet het natuurlijk eerst duidelijk zijn wat ROOD precies is en wat ROOD doet. Hiervoor komt Marc Smits, bestuurslid van ROOD landelijk, naar Uden om uitleg te geven over ROOD. Waartegen voert ROOD actie, hoe voert ROOD actie en wat zijn de resultaten van al deze acties?

Tijdens deze avond willen we ook graag een actieve bijdrage van de jongeren. Wat leeft er bij de Udense jongeren, wat willen de jongeren veranderd zien in Uden?. Hiervoor gaan we in kleine groepen wat korte vragen beantwoorden waarna de discussie kan losbarsten.

Deze avond is een initiatief van Deniz Bozkurt en hij heeft al diverse jongeren benaderd welke hebben aangegeven dat ze deze avond komen. Ook deze jongeren willen een socialer Uden met meer oog voor de jongeren. Wil jij dit ook! Kom dan naar deze avond en praat en werk mee aan een ROOD afdeling in Uden.

Tot woensdag 23 januari in de Pul

U bent hier